04
Mar
08

4 The Emperor – Ključne Riječi

the emperorMoc, snaga, aktivni muski princip, svjesnost, razumjevanje, mudrost, otac, muz, autoritet, ambicija, pobjeda, borba, originalnost, ocinstvo, patrijahar, potencijal, stabilnost, disciplina, predanost, tradicija, inteligencija, realizacija, razvoj, zastita, suosjecanje, pomoc, volja, red, istina, pravednost, produktivnost, planiranje, kontrola, Zemlja, Ovan, Sunce, Jupiter, tvrdoglavost, svadljivost, megalomanija, grubost, nestrpljivost, prevara, rat, tiranija, nezrelost

Slika: Public Domain


2 Responses to “4 The Emperor – Ključne Riječi”


 1. 1 Etna
  March 8, 2008 at 4:54 pm

  Draga Tiana,
  Željela bih znati da li je moguće pogledati tarot na osnovu datuma rođenja i usporediti odnose. Sigurna sam da se radi o karmi, ali nisam sigurna da se radi o istovijetnim emocijama. Ako sam dobro shvatila tarotom bi se to moglo odgonetnuti.
  Pozdrav! Etna

 2. 2 tianasetka
  March 8, 2008 at 8:08 pm

  Draga Etna, datum rodjenja nije potreban za usporedbu odnosa, dovoljno je postaviti pitanje kartama. Datum rodjenja je vazan za numeroloski profil. Sto se tice karme, svi odnosi su karmicki. Neki odnosi su vise vazni, neki manje. Neki su ljubavni, poslovni, duhovni, prijateljski … Emocije i postupci su ti koji odredjuju karakter odnosa u proslim i buducim zivotima.
  Pozdrav, Tiana S.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


© Tiana Setka, 2008 – 2016

Sva prava pridrzana osim ako nije navedeno drugacije. Ako zelite koristiti autorske tekstove ili fotografije sa mog bloga - pitajte :) Ako vidite svoju autorsku fotografiju, molim vas javite mi da li vas smeta sto je na mom blogu ili mi posaljite informacije da mogu staviti kredite ispod nje. Ne pisem ime autora ako ne znam tko je. If you see your photo here, please contact me if you don't want it here, or send me your info so I can put credits. I don't put credits only if I don't know who the author is.

Tiana Setka Tarot internet stranica

Kalendar

March 2008
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Upisite svoj email ako zelite pratiti ovaj blog i primite obavjesti o novim postovima na vas email

Join 296 other followers

Blog Stats

 • 452,357 posjeta

Izjava

Sve usluge na ovoj stranici su u svrhu zabave. Tarot citanje nije zamjena za medicinske, legalne, psiholoske i financijske konzultacije. Za takav savjet kontaktirajte kvalificiranu strucnu osobu. Informaciju koju ste dobili putem tarot citanja je za zabavne svrhe i onaj tko vam gleda u tarot nije legalno odgovoran za sve stete, neprilike i gubitke koje su posljedica klijentovih odluka i radnji, a koje su bazirane na usluzi tarot citanja.

Prijatelji


%d bloggers like this: