06
Apr
08

Car

Za Cara bi se moglo reci da je Mag koji je sazrio i odrastao, i sada mu to iskustvo kroz koje je prosao od Maga preko Svecenice i Carice, daje moc i mudrost da vlada, kako i vanjskim svijetom, tako i sa sobom i svojim zivotom

Emperor_CPP

On je svjestan i razuman – to su odlike kojima upravlja materijalnim svijetom. Svakodnevne situacije rjesava mudroscu, i razlikuje istinu od lazi. Dobar je organizator, pravedan, vodja i autoritet.
On je svoj status zasluzio, radio je marljivo za to cijeli zivot. Uporan je i strpljiv, prema zivotu je strastven, odlucan i ima vjeru. Izraziti je individualac.
Car je kreativan, stabilan, iskren i preuzima odgovornost za svoje postupke. Oprezan je, mudro se odnosi prema materijalnim sredstvima, vjerovatno je radoholicar, iako uvijek uhvati trenutak da zastane i uziva u svom mirisnom vrtu punom lijepog cvijeca.

Slika: Tarot published by CPP, Russia


2 Responses to “Car”


 1. 1 BMS
  April 8, 2008 at 8:16 am

  Emperor je, u stvari, Car (kao sto se njemu pripadajuci 3. adut zove Carica), a kraljevi i kraljice su u dvorskim kartama. Osim ove sitnice, post mi se svidja i dao mi je novu perspektivu na ovu kartu.

 2. 2 tianasetka
  April 8, 2008 at 5:39 pm

  Ma da, on je Car, no ovaj put sam upotrijebila rijec Kralj (kao i za Caricu Kraljica), cisto promjene radi :). Inace uglavnom koristim iskljucivo engleska imena, jer sam tako i naucila. No imas pravo, moglo bi zbunjivati ljude, promjenit cu.
  U tarotu uvijek imamo nesto novo za nauciti zar ne? Neisrcpan je .. :) Pozdrav i hvala na komentaru !


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


© Tiana Setka, 2008 – 2016

Sva prava pridrzana osim ako nije navedeno drugacije. Ako zelite koristiti autorske tekstove ili fotografije sa mog bloga - pitajte :) Ako vidite svoju autorsku fotografiju, molim vas javite mi da li vas smeta sto je na mom blogu ili mi posaljite informacije da mogu staviti kredite ispod nje. Ne pisem ime autora ako ne znam tko je. If you see your photo here, please contact me if you don't want it here, or send me your info so I can put credits. I don't put credits only if I don't know who the author is.

Tiana Setka Tarot internet stranica

Kalendar

April 2008
M T W T F S S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Upisite svoj email ako zelite pratiti ovaj blog i primite obavjesti o novim postovima na vas email

Join 291 other followers

Blog Stats

 • 441,603 posjeta

Izjava

Sve usluge na ovoj stranici su u svrhu zabave. Tarot citanje nije zamjena za medicinske, legalne, psiholoske i financijske konzultacije. Za takav savjet kontaktirajte kvalificiranu strucnu osobu. Informaciju koju ste dobili putem tarot citanja je za zabavne svrhe i onaj tko vam gleda u tarot nije legalno odgovoran za sve stete, neprilike i gubitke koje su posljedica klijentovih odluka i radnji, a koje su bazirane na usluzi tarot citanja.

Prijatelji


%d bloggers like this: