04
May
08

Dijete

DIJETE – baby, Kind, bebe, bambino, gyermek

Kljucne rijeci:
Novi pocetak, rodjenje djeteta, pocetak odnosa, novi posao, pocetak projekta, nove ideje, trudnoca, abortus, nezrelost, odgovornost, naivnost, ovisnost o nekome ili necemu, emocionalna povezanost, nerazvijenost, potrebitost.

Karta Dijete govori o novim pocecima – u ljubavnom, poslovnom ili duhovnom aspektu naseg zivota. Mozemo zapoceti novi projekt ili novi posao, uci u novi ljubavni ili prijateljski odnos. Takodjer moze oznacavati trudnocu, rodjenje djeteta, ili nekoga kome treba pomoc, tko je u slabijoj situaciji i ovisan je o nama.
U svakom slucaju imamo emotivnu povezanost na situaciju ili covjeka.

To je karta koja bas i nije ozbiljna – skloni smo zabavi i izbjegavanju odgovornosti, no ona ipak oznacava povoljne okolnosti za nas. Postoji i mogucnost da ce nam netko pomoci.
Svi mi imamo dijete u sebi, i ova karta nam govori da ne zaboravimo na njega, i da ga ponekad pustimo da bude zaigran i bezbrizan.

Slika: Zigeuner Wahrsage-karten, published by Piatnik


0 Responses to “Dijete”  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


© Tiana Setka, 2008 – 2016

Sva prava pridrzana osim ako nije navedeno drugacije. Ako zelite koristiti autorske tekstove ili fotografije sa mog bloga - pitajte :) Ako vidite svoju autorsku fotografiju, molim vas javite mi da li vas smeta sto je na mom blogu ili mi posaljite informacije da mogu staviti kredite ispod nje. Ne pisem ime autora ako ne znam tko je. If you see your photo here, please contact me if you don't want it here, or send me your info so I can put credits. I don't put credits only if I don't know who the author is.

Tiana Setka Tarot internet stranica

Kalendar

May 2008
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Upisite svoj email ako zelite pratiti ovaj blog i primite obavjesti o novim postovima na vas email

Join 296 other subscribers

Blog Stats

  • 459,966 posjeta

Izjava

Sve usluge na ovoj stranici su u svrhu zabave. Tarot citanje nije zamjena za medicinske, legalne, psiholoske i financijske konzultacije. Za takav savjet kontaktirajte kvalificiranu strucnu osobu. Informaciju koju ste dobili putem tarot citanja je za zabavne svrhe i onaj tko vam gleda u tarot nije legalno odgovoran za sve stete, neprilike i gubitke koje su posljedica klijentovih odluka i radnji, a koje su bazirane na usluzi tarot citanja.

Prijatelji


%d bloggers like this: