05
May
08

Smrt

SMRT – death, Tod, mort, morte, halal

Kljucne rijeci:
Zavrsetak, otpustanje, kraj, finalizacija, oprastanje od nekoga ili necega, strah od nepoznatog, ubiranje plodova rada, naplata, fizicka smrt

Karta Smrti oznacava zavrsetak necega (zavisno od okolnih karata) – ljubavnog ili prijateljskog odnosa, posla itd. Nesto mora zavrsiti da bi napravilo mjesta za nova iskustva – to je kraj jednog ciklusa. Sve u prirodi je nestalno, sve se konstantno mijenja.
Drugim rijecima, to je karta promjene, i zavisno od drugih karata u citanju, moze oznacavati promjenu mjesta boravka, napustanje partnera i novi pocetak sa nekom drugom osobom, zavrsetak poslovnog ugovora. Opet zavisno od drugih karata, moze imati sretan ili nesretan karakter. Npr. uz pozitivne karte kao sto su Svadba, Ljubav, Veselje, moze oznacavati iznenadnu ponudu za brak. Isto tako, nekad oznacava i fizicku smrt, no ja osobno smrt ne gledam u kartama.
Ako je pitanje da – ne karaktera, odgovor je NE.

Slika: Zigeuner Wahrsage-karten, published by Piatnik


2 Responses to “Smrt”


 1. 1 Luca
  January 17, 2013 at 11:54 am

  06.01.1957. hocu li u narednom periodu upoznati nekog muskarca tj imati ljubavnu vezu
  hvala!

  • 2 tianasetka
   February 25, 2013 at 11:12 pm

   Luce,
   vi jos patite za nekim i to ce potrajati sljedeca tri mjeseca, a i duze. Taj covjek vas ne ispunjava, dobivate samo dijelove njega, ne predaje vam se potpuno. Dok njega ne otpustite, nitko novi vam u zivot uci nece.
   Sretno !
   Tiana S.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


© Tiana Setka, 2008 – 2016

Sva prava pridrzana osim ako nije navedeno drugacije. Ako zelite koristiti autorske tekstove ili fotografije sa mog bloga - pitajte :) Ako vidite svoju autorsku fotografiju, molim vas javite mi da li vas smeta sto je na mom blogu ili mi posaljite informacije da mogu staviti kredite ispod nje. Ne pisem ime autora ako ne znam tko je. If you see your photo here, please contact me if you don't want it here, or send me your info so I can put credits. I don't put credits only if I don't know who the author is.

Tiana Setka Tarot internet stranica

Kalendar

May 2008
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Upisite svoj email ako zelite pratiti ovaj blog i primite obavjesti o novim postovima na vas email

Join 296 other subscribers

Blog Stats

 • 459,966 posjeta

Izjava

Sve usluge na ovoj stranici su u svrhu zabave. Tarot citanje nije zamjena za medicinske, legalne, psiholoske i financijske konzultacije. Za takav savjet kontaktirajte kvalificiranu strucnu osobu. Informaciju koju ste dobili putem tarot citanja je za zabavne svrhe i onaj tko vam gleda u tarot nije legalno odgovoran za sve stete, neprilike i gubitke koje su posljedica klijentovih odluka i radnji, a koje su bazirane na usluzi tarot citanja.

Prijatelji


%d bloggers like this: