26
May
08

Ceznja

Ceznja – desire, Sehnsucht, desir, bramosia, vagy

Kljucne rijeci

Ceznja, zelja za necim ili nekim koga ne mozemo imati, opsesija, motiv da dobijemo ono sto zelimo

Karta Ceznja oznacava nasu zelju za necim ili nekim. Ta zelja moze biti pozitivna ili negativna. Na primjer, ako smo upoznali nekoga i zaljubili se u tu osobu, stalno razmisljamo o njoj, a ona ne reagira na nas i nije zainteresirana – tada ova karta oznacava opsesiju, i u svakom slucaju takvo osjecanje za nas (i druge) nije dobro. Sigurna sam da su mnogi dozivjeli taj osjecaj kada nam se ljubav ne uzvraca onako kako bi mi to htjeli, i dane i dane proveli razmisljajuci “zaljubljeno” o toj osobi i nacinima kako da ju pridobijemo. U takvim situacijama mozemo reci – ljubav je bol. No ja bi ipak rekla da to nije ljubav nego opsesija – vrlo negativna emocija koja konzumira nase vrijeme i energiju, i ima mogucnost povrijediti mnoge ljude (a najvise na taj nacin povrijedimo sami sebe).
Takodjer, ako zelimo nesto sto nam ne pripada, to je isto negativni aspekt ove karte. Znacenje karte, kao i uvijek, ovisi o kartama koje su pored nje i povezane sa njom.


0 Responses to “Ceznja”  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


© Tiana Setka, 2008 – 2016

Sva prava pridrzana osim ako nije navedeno drugacije. Ako zelite koristiti autorske tekstove ili fotografije sa mog bloga - pitajte :) Ako vidite svoju autorsku fotografiju, molim vas javite mi da li vas smeta sto je na mom blogu ili mi posaljite informacije da mogu staviti kredite ispod nje. Ne pisem ime autora ako ne znam tko je. If you see your photo here, please contact me if you don't want it here, or send me your info so I can put credits. I don't put credits only if I don't know who the author is.

Tiana Setka Tarot internet stranica

Kalendar

May 2008
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

Upisite svoj email ako zelite pratiti ovaj blog i primite obavjesti o novim postovima na vas email

Join 296 other subscribers

Blog Stats

  • 459,966 posjeta

Izjava

Sve usluge na ovoj stranici su u svrhu zabave. Tarot citanje nije zamjena za medicinske, legalne, psiholoske i financijske konzultacije. Za takav savjet kontaktirajte kvalificiranu strucnu osobu. Informaciju koju ste dobili putem tarot citanja je za zabavne svrhe i onaj tko vam gleda u tarot nije legalno odgovoran za sve stete, neprilike i gubitke koje su posljedica klijentovih odluka i radnji, a koje su bazirane na usluzi tarot citanja.

Prijatelji


%d bloggers like this: