14
May
12

Liber T: Tarot of Stars Eternal

˜ ˜ ˜

Jako volim svoj Thoth Tarot spil ! Njega i najcesce koristim, imam povezanost sa njim iako nemam nikakve veze sa Crowley-em i njegovim ucenjima. Taj spil jednostavno ‘radi’ i odlican je okidac za vizije koje imam. Nedavno mi je stigao jedan novi spil, zove se Liber T. On je radjen prema Thoth tarotu uz neke male izmjene, a i ilustracije su drukcije, sarenije, pune boja. Za sada nemam komentara, nisam napravila ni jedno citanje sa njim. Samo gledam ilustracije i uzivam :)

Da li netko od vas ima iskustva sa Liber T?

˜ ˜

˜

Slike: © Lo Scarabeo

 • Authors Roberto Negrini, Andrea Serio
 • Writers Roberto Negrini
 • Artists Andrea Serio


2 Responses to “Liber T: Tarot of Stars Eternal”


 1. 1 Inspiration
  June 16, 2012 at 3:43 am

  Zainteresovana sam za tarot vec neko vreme, mislim da bi on u kombinaciji sa astrologijom kojom se amaterski bavim bio pun pogodak. Jer ja odkad znam za sebe imam beskrajno mnogo pitanja, doduse ne volim da se bavim proricanjem buducnosti, vise sam zainteresovana za rasvetljavanje stvari.
  Sad me zanima da li imate savet za mene, na kom osnovu da izaberem prave karte za sebe? Cime ste se vi vodili kad ste birali svoje? Da li je to intuicija, vizuelno dopadanje, osecaj koji imamo dok ih drzimo u rukama, slucajnost…?

  • 2 tianasetka
   June 24, 2012 at 11:19 pm

   Inspiration,
   dobro pitanje koje mi je dalo inspiraciju da napisem tekst o izboru karata pa cu vam ujedno kroz tekst i odgovoriti na pitanje.
   Hvala sto me citate!
   Tiana S.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


© Tiana Setka, 2008 – 2016

Sva prava pridrzana osim ako nije navedeno drugacije. Ako zelite koristiti autorske tekstove ili fotografije sa mog bloga - pitajte :) Ako vidite svoju autorsku fotografiju, molim vas javite mi da li vas smeta sto je na mom blogu ili mi posaljite informacije da mogu staviti kredite ispod nje. Ne pisem ime autora ako ne znam tko je. If you see your photo here, please contact me if you don't want it here, or send me your info so I can put credits. I don't put credits only if I don't know who the author is.

Tiana Setka Tarot internet stranica

Kalendar

May 2012
M T W T F S S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Upisite svoj email ako zelite pratiti ovaj blog i primite obavjesti o novim postovima na vas email

Join 296 other followers

Blog Stats

 • 451,511 posjeta

Izjava

Sve usluge na ovoj stranici su u svrhu zabave. Tarot citanje nije zamjena za medicinske, legalne, psiholoske i financijske konzultacije. Za takav savjet kontaktirajte kvalificiranu strucnu osobu. Informaciju koju ste dobili putem tarot citanja je za zabavne svrhe i onaj tko vam gleda u tarot nije legalno odgovoran za sve stete, neprilike i gubitke koje su posljedica klijentovih odluka i radnji, a koje su bazirane na usluzi tarot citanja.

Prijatelji


%d bloggers like this: