12
Oct
12

Kamenje

 ˜

˜ ˜

Ja sam stara kamenjarka :). U mojim dzepovima uvijek cete naci pokoji kamencic. Ponekad se pitam zasto su mi odjeca i torbe teske, a nisam izvadila kamenje sto sam sakupila.

Trebalo mi je puno godina da shvatim svoju povezanost sa kamenjem i da si objasnim zasto me toliko privlace. Istina, ni dan danas ne razumijem potpuno tu privlacnost, konekciju, ali napredujem. Kamenje kao oblik divinacije, i kamenje kao umjetnost, a ponekad i samo – kamenje, biti ce teme koje cu doticati. Sve ono sto mi zagolica mastu i otvori srce, prenjeti cu i vama.

Raduje me sto cemo skupa uciti o kamenju :)

Sve vas ljubi,

Tiana S.

 ˜ ˜


0 Responses to “Kamenje”  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


© Tiana Setka, 2008 – 2016

Sva prava pridrzana osim ako nije navedeno drugacije. Ako zelite koristiti autorske tekstove ili fotografije sa mog bloga - pitajte :) Ako vidite svoju autorsku fotografiju, molim vas javite mi da li vas smeta sto je na mom blogu ili mi posaljite informacije da mogu staviti kredite ispod nje. Ne pisem ime autora ako ne znam tko je. If you see your photo here, please contact me if you don't want it here, or send me your info so I can put credits. I don't put credits only if I don't know who the author is.

Tiana Setka Tarot internet stranica

Kalendar

October 2012
M T W T F S S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Upisite svoj email ako zelite pratiti ovaj blog i primite obavjesti o novim postovima na vas email

Join 296 other followers

Blog Stats

  • 452,357 posjeta

Izjava

Sve usluge na ovoj stranici su u svrhu zabave. Tarot citanje nije zamjena za medicinske, legalne, psiholoske i financijske konzultacije. Za takav savjet kontaktirajte kvalificiranu strucnu osobu. Informaciju koju ste dobili putem tarot citanja je za zabavne svrhe i onaj tko vam gleda u tarot nije legalno odgovoran za sve stete, neprilike i gubitke koje su posljedica klijentovih odluka i radnji, a koje su bazirane na usluzi tarot citanja.

Prijatelji


%d bloggers like this: