30
Nov
12

Kada cu se udati?

˜ ˜ ˜

Ovaj tekst prenosim od svoje drage kolegice astrologinje Nene Radasin jer mislim da je vazan za sve vas koji pitaju (horoskop ili tarot, svejedno) to vjecno pitanje – kada cu se udati? Nena je sve rekla, kao da citam sebe :)

˜ ˜

Najčešće pitanje koje devojke i žene postavljaju, jeste:

Kada ću se udati?
Kada će se pojaviti onaj Pravi?

Da li se to odnosi na potrebu za bajkovitim princem na belom konju koji dolazi, seče mačem sve prepreke, da spase i poljupcem oživi uspavanu lepoticu ?
Ili se ženska bića ne osećaju potpuno, bez ljubavi i mučkarca, na koga je Majka priroda upućuje ? Bilo kako bilo, devojke i žene sasvim normalno očekuju da se sjedine sa svojom polovinom, u celinu. Spoj Sunca i Meseca, ples različitih energija!

Ali, u takozvanom realnom životu, to se uglavnom ne dešava sinhronizovano i lako. Ljudska civilizacija je u haosu, pa se ni individue ne nalaz  .Kriza identiteta, nezrelo društvo, nedostatak morala, pravih vrednosti i dobrog ukusa u društvu i na medijima, porodica u krizi, i još puno toga, utiču da se ljudi teško formiraju kao zadovoljne osobe i prepoznaju svoje potrebe, način da budu srećni i da pruže ljubav.

Zbog toga izgleda da je traganje za kompatibilnim partnerom ravno traženju igle u plastu sena, a čekanje da nam On padne sa neba u zagrljaj, je čisto gubljenje vremena!

Ipak, pitanje kada ću se udati i kada će se pojaviti onaj Pravi i dalje ostaje i opstaje!

Sa aspekta astrologije, sve je u međusobnoj uslovljenosti, povezanosti i ništa se ne dešava slučajno. Pa tako ni njegovo pojavljivanje!

Natalna karta pokazuje koji tip muškarca žena privlači i želi. Kada smo u kontaktu sa sobom, gotovo da stičemo utisak o sopstvenoj savršenosti. Ali, kada se pojavi partner, onda nastaju problemi. Naravno, mi ćemo žestoko napasti i kritikovatri onu drugu stranu, ne prepoznajući kako uvek biramo isti tip partnera, i kako se uvek isti problemi manifestuju. U tome se odgleda naš odnos prema onoj drugoj strani, muški deo ličnosti u svakoj ženi, koji trazi materijalizaciju kroz konkretnog partnera.

Dakle, svaka devojka i žena ima svoju situaciju, svoj tip momka, muža, braka, koji nesvesno privlači i traži. Naš život je naša individualna vizija, san, u okviru kolektivnog. Tako je i naš muškarac samo naša individualna potreba, potražnja, koja ide sa određenim očekivanjima i problemima. Te probleme treba definisati i rešiti, da se ne bi ponavljali. Potrebno je menjati sebe, da bi poboljšali odnosi sa partnerom.
Ali, kada će se On pojaviti?

U koliko vam neko kaže da će se On pojaviti tog i tog dana, u toliko sati, male su šanse da se stvarno tako i desi. Astrološki uticaji se prvo dešavaju unutar pojedinca, pa se tek onda manifestuju na spoljašnjem nivou. Um je najveća sila u univerzumu. Neophodno je da budete otvoreni za ljubav, da prizivate svog kompatibilnog muškarca.

Astrološki se mogu veoma precizno utvrditi periodi koji su povoljni za ljubav, kada dolazi do braka, ali to nije dovoljno. Treba uošiti i sve ono što predstavlja okolnosti, karmičke uplive i probleme koji će uslediti, uslove pod kojima se to dešava, da bi transformisali negativno i izvukli samo pozitivno. Možete se udati kada vam predikcije ili godišnji horoskop konkretno pokažu brak, kada se usaglase planete i vladari ljubavi, braka, ali, vam to ne mora doneti ono što očekujete od muža i zajednice.

Dakle, preporučljivo je prvo sagledati šta natalni horoskop pokazuje u vezi tipa muškarca, braka, emotivne potrebe i celokupnog odnosa prema sebi, prema svom životu i partneru. U tom grmu leži zec! Bez toga, ući u brak je kao ući u mračnu sumu bez svetiljke! I ne zaboravite da vam On donosi svoju situaciju, svoj horoskop u koji se uklapate ili ne, da je brak svakodnevni trud, kompromis u usaglačavanje. Ljubav traje tri godine, pa posle pijete vitamine! A najteže jeste voleti, konstantno voleti! Izdržati sve izazove, uvrede i provokacije, razočaranja, uticaje sa strane, prolaznost svega lepog, promene okolnosti, uslova, raspoloženja…

Zato, pre no što postavite pitanje Kada ću se udati i kada će se On pojaviti, poradite na sebi i svom kapacitetu da volite!

°

© Nena Radasin, http://www.astrologijanenaradasin.com/index.php

Slika: © The Lovers,  Mystic Faery Tarot by Barbara Moore & Linda Ravenscroft, Published by Llewellyn 2007

°


0 Responses to “Kada cu se udati?”  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


© Tiana Setka, 2008 – 2016

Sva prava pridrzana osim ako nije navedeno drugacije. Ako zelite koristiti autorske tekstove ili fotografije sa mog bloga - pitajte :) Ako vidite svoju autorsku fotografiju, molim vas javite mi da li vas smeta sto je na mom blogu ili mi posaljite informacije da mogu staviti kredite ispod nje. Ne pisem ime autora ako ne znam tko je. If you see your photo here, please contact me if you don't want it here, or send me your info so I can put credits. I don't put credits only if I don't know who the author is.

Tiana Setka Tarot internet stranica

Kalendar

November 2012
M T W T F S S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Upisite svoj email ako zelite pratiti ovaj blog i primite obavjesti o novim postovima na vas email

Join 291 other followers

Blog Stats

  • 441,604 posjeta

Izjava

Sve usluge na ovoj stranici su u svrhu zabave. Tarot citanje nije zamjena za medicinske, legalne, psiholoske i financijske konzultacije. Za takav savjet kontaktirajte kvalificiranu strucnu osobu. Informaciju koju ste dobili putem tarot citanja je za zabavne svrhe i onaj tko vam gleda u tarot nije legalno odgovoran za sve stete, neprilike i gubitke koje su posljedica klijentovih odluka i radnji, a koje su bazirane na usluzi tarot citanja.

Prijatelji


%d bloggers like this: