06
Dec
12

Ciganske karte u kombinacijama 2.dio

˜ ˜ ˜

Ljubomora u ljubavnim odnosima. Ako je u blizini karta neiskrenost : klevete zbog ljubavi. Pored dbrih karata : neko vas zeli samo za sebe, zavide vam zbog ljubavi. Ne dozvolite drugima da se mesaju u vas odnos.

Ljubavne lazi , neiskrenost i ogovaranje. Neko vas zeli obmanuti ili prevariti . Pored karte Zelja: vasa nadanja nemaju realnu osnovu. Pored dobrih karata : resicete neke nesporazume ako budete lukavi.

Reči ,ljubavna izjava. Telefonski poziv, sms poruka, e-mail. Povoljne reči. Ako se u okolini nalazale loše karte , npr. Lopov, Neprijatelj,Neiskrenost ,a u blizini neka ljudska karta moguće je da označava osobu koja spletkari ili širi lažne informacije.

Ljubavna prepiska. Moguće da nešto  nije do kraja rečeno, postoji neka zatvorenost u odnosu. Vesti stižu preko posrednika. Ako je u blizini karta Sveštenik- eto ljubavna poezija iz dubine duše. Povoljno se odvija situacija sa dokumentima, povoljno za ugovore. Tajanstveno izražavanje ljubavi.

Može označavati samoću , usamljenu ženu. Ženu koja je okrenuta prošlosti. Ako je u blizini karta Postojanost- žena koja nije prebolela osobu iz prošlosti. Za muškarce- zrela ljubav ,ljubav sa starijom ženskom osobom. Za žene – previše su ozbiljne , možda je to razlog njihove samoće. Ako je u blizini neka loša karta- starija žena vam pravi prepreku u ljubavi. Figura majke.

Stariji muškarac, slobodan. Takodje, muškarac okrenut prošlosti, osoba koja bira samoću. Za žene :ozbiljna ljubav, zaštitnički stav druge strane. Za muškarce: previše su okrenuti prošlosti ili su previše ozbiljni. Osoba koja vuče neki teret iz prošlosti.Ako je u blizini karta Novac : moguće da je muška osoba sama jer je previše okrenuta poslu i novcu. Ako su loše karte okolo: moguće da je muška osoba prepreka u vezi. Označava i figuru oca.

Ljubavna sreća , ispunjenje svih želja. Velika privlačnost i uspeh kod suptonog pola.Trajne veze i udruživanje.

Ljubavni susret . Ako je u blizini karta Veselje: susret u većem društvu moguće upoznavanje preko posrednika. Ako su u blizini loše karte ,Neiskrenost , Lopov: ogovaranje u društvu u kom se krećete .

Manje ljubavne reči, neki pomak na bolje. Manji dobitak, znak pažnje od druge strane. Trošak mali zbog ljubavi. Ako su u blizini loše karte: manja šteta, nesigurnost .

Želja za promenom boravišta, moguće da ste u mislima već daleko od mesta gde se nalazite. Ako su u blizini loše karte : misli vam lutaju, niste skoncentrisani. Ako je u blizini karta Postojanost: čekate nekoga da vam dodje, čekanje može potrajati. Može označavati dolazak ženske osobe, smedje kose sa puta. Moguće da treba da se pokrenete, da ste se prepustili ili zatvorili u sebe .

Veselje u brzini, dobar provod na putu. Trebate više vremena provoditi na otvorenom. U brzini dobar provod. U blizini karte Oficir ili Sudija: poslovni put , uspeh u drugom gradu.

Putovanje preko vode, put brodom. Pozitivne reči sa puta, u blizini karte Postojanost: dug put. Ako su loše karte u blizini: nevolje na brodovima. U blizini karte bolest : morska bolest.U blizini karte Oficir: mornari, rad na prekookenaskim brodovima.

Mogućnost odlaganja puta. Nevolje na putu, pazite se. Svadja zbog putovanja ili dvoumljenje da li da krente na put. Loše vesti iz drugog grada, nepovoljno za poslovna putovanja.

Može označavati bekstvo od zakona. U blizini karte Sudija : zatvor. Moguće prevare na putu, pazite novac i dokumenta. Putovanja noću, oprez pri vožnji. U blizini karte Pismo: pazite naročito dokumenta na putu, moguća neka prevara .

Nezgode na putovanju i u saobraćaju. Nepredvidjeni loši dogadjaji. U blizini karte Neprijatelj: čuvajte se mračnih i nepoznatih mesta u drugim gradovima.

Mislite o putovanjima, mislite o drugim svetovima, moguće astralno putovanje. Ako je u blizini karta Bolest ili Tuga: moguća nečija smrt, u vidu odlaska ka Bogu. Moguće da se udaljavate od vere ili Boga, lutate po tom pitanju.

Tajne na putu, neka opasnost vam preti. Moguće da krijete nešto vezano za neki put, dogadjaj na otvorenom prostoru. U blizini karte Kuća: neprijatelji su vam blizu. U blizini karte Novac: finansije su prepreka za putovanje.

˜

©Kirka, http://dnevnikjednecarobnice.blogspot.com/

°


0 Responses to “Ciganske karte u kombinacijama 2.dio”  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s


© Tiana Setka, 2008 – 2016

Sva prava pridrzana osim ako nije navedeno drugacije. Ako zelite koristiti autorske tekstove ili fotografije sa mog bloga - pitajte :) Ako vidite svoju autorsku fotografiju, molim vas javite mi da li vas smeta sto je na mom blogu ili mi posaljite informacije da mogu staviti kredite ispod nje. Ne pisem ime autora ako ne znam tko je. If you see your photo here, please contact me if you don't want it here, or send me your info so I can put credits. I don't put credits only if I don't know who the author is.

Tiana Setka Tarot internet stranica

Kalendar

December 2012
M T W T F S S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Upisite svoj email ako zelite pratiti ovaj blog i primite obavjesti o novim postovima na vas email

Join 296 other subscribers

Blog Stats

  • 459,445 posjeta

Izjava

Sve usluge na ovoj stranici su u svrhu zabave. Tarot citanje nije zamjena za medicinske, legalne, psiholoske i financijske konzultacije. Za takav savjet kontaktirajte kvalificiranu strucnu osobu. Informaciju koju ste dobili putem tarot citanja je za zabavne svrhe i onaj tko vam gleda u tarot nije legalno odgovoran za sve stete, neprilike i gubitke koje su posljedica klijentovih odluka i radnji, a koje su bazirane na usluzi tarot citanja.

Prijatelji


%d bloggers like this: